Beleef Hotel Villa Select

hotel met zwembad

Het zwembad is elke dag open van 08.00 tot 18.00 uur.  

Er is een rechtstreekse toegang van de kamer naar het zwembad met de lift naar -1

Op de kamer vind je badjassen en handdoeken om te gebruiken in het zwembad.  Wil je in badjas naar het zwembad gaan, dan breng je best je badslippers mee.  Geen nood, we hebben er ook te koop aan de receptie mocht je er geen meehebben.

Proficiat, je vond ons hotel met zwembad! Wil je het zwembad privé huren? Dat kan 's avonds tussen 20 en 22 uur is de mogelijkheid om het zwembad en de wellness privé af te huren.

In het Villa Select Hotel De Panne kun je genieten van het ontspannende zwembad gelegen op de benedenverdieping. Het zwembad is verwarmd en het hele jaar door open.

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517
hotel De Panne : Hotel Villa Select

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.