Skip to main content

Beleef Hotel Villa Select

Een liefdevol Valentijn aan zee

Wil jij graag met je geliefde een verblijf aan zee reserveren voor Valentijn? Dan is Hotel Villa select het hotel bij uitstek.

Hotel Villa Select ligt aan de prachtige Noordzeekust en biedt een adembenemend uitzicht, uitstekende voorzieningen en een scala aan activiteiten om u en uw geliefde te vermaken en te verwennen

Terwijl u zich in uw kamer installeert, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Noordzee. Het hotel ligt aan het strand, zodat u gemakkelijk een romantische wandeling langs het water kunt maken.

Maak een fietstocht door de prachtige duinen, of bezoek het nabijgelegen natuurreservaat voor een wandeling.

Keer na een dagje verkennen terug naar het hotel om te ontspannen en tot rust te komen. Neem een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna. 

's Avonds in het restaurant van het hotel is er een romantisch diner. Het restaurant serveert heerlijke lokale gerechten, met de nadruk op seizoensgebonden en Belgische specialiteiten. Nip aan een glas wijn terwijl u geniet van een maaltijd bij kaarslicht met uw geliefde.

Kortom, een verblijf in Hotel Villa Select in De Panne is de perfecte manier om Valentijnsdag te vieren met uw geliefde. Met zijn luxueuze voorzieningen, prachtige ligging en tal van activiteiten wordt het zeker een onvergetelijk en romantisch uitje.

Bovenop het valentijn forfait is het ook mogelijk tijdens de februari-maand om een bij je reservering een speciaal valentijns-pakket te voegen.

Lees over het Valentijn forfait

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan