Family Fun

een weekend met de familie aan zee

Reserveer dit forfait enkel telefonisch

Dit arrangement is afhankelijk van de beschikbaarheid enkel van vrijdag tot zondag en geldt niet tijdens feestdagen en schoolvakanties.

De prijs van dit arrangement is berekend op bezetting van max. 2 volwassenen en 2 kinderen

N.B. De inrichting kan per kamer verschillen Wilt u dit arrangement op één van onze andere kamers, dan wordt hier een toeslag voor berekend. Informeert u bij onze receptie naar de tarieven.

Onze familiekamers hebben een zijdelings zicht op de Noordzee en het mooiste strand van de Belgische kust.

De strakke en tijdloze inrichting laat het geheel werkelijk stralen. De kamers beschikken over twee apparte ruimtes, 2 tv's, minibar, douche, bad, kluis.

Het droomarrangement bestaat uit:

  • 2 x overnachtingen in een familiekamer
  • 2 x heerlijk 3-gangen diner in het half pensionrestaurant van het hotel (voor de kinderen onder de 12 jaar wordt een speciaal kindermenu voorzien aangepast aan de smaak van de kleinsten)
  • 2 x gebruik van ons royaal ontbijtbuffet met bubbels
  • 1 x privégarage box voor de wagen voor het verblijf
  • Gratis gebruik van zwembad, sauna en stoombad
  • Ontvangst met een fles champagne op uw kamer

Prijs

€ 320.00 per nacht op basis van vier personen per kamer.

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.