Dine & Dream

1 overnachting met diner in tweesterrenrestaurant Le Fox op woensdag of donderdag

Onze zeezicht kamers zijn uniek, een waanzinnig zicht op de Noordzee en het mooiste strand van de Belgische kust.

De strakke en tijdloze inrichting laat het geheel werkelijk stralen.  De kamers beschikken over een 'twin' kingsize bed, digitale flatscreen kabel-tv, minibar, douche, bad, kluis. Kosteloos serveren wij het ontbijt op uw kamer!

  • 1 x overnachting in een kamer met zeezicht van donderdag naar vrijdag
  • Het gastronomisch verrassingsmenu, inclusief aperitief met amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, pre-dessert, dessert, passende wijnen en water en koffie achteraf in tweesterrenrestaurant Hostellerie Le Fox. Dit restaurant ligt vlak tegenover de ingang van Villa Select.
  • 1 x gebruik van ons royaal ontbijtbuffet met bubbels
  • Gratis gebruik van zwembad, sauna en stoombad
  • Ontvangst met een fles champagne op uw kamer
  • Ondergrondse parkeerplaats

Prijs

€ 260,- per persoon op basis van twee personen per kamer.
Eenpersoonstoeslag: € 100,- per nacht.

Reserveer dit forfait telefonisch op 058 42 99 00

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.